Gode råd til alternativ behandling af bihulebetændelse

Bihulebetændelse er en form for forstoppelse og føles som en trykken i ansigtet, som er yderst ubehagelig. Du kan selv teste om, du muligvis har bihulebetændelse ved at bøje dig forover eller ved at hoppe op og ned, og hvis disse bevægelser forværrer smerterne, er der en risiko for, at du har bihulebetændelse. Udover dette, er symptomerne: Smerter i bihulerne, slem hovedpine, feber og gul/grøn mucus (slim), der udløber fra næsen.

Døjer du ofte med bihulebetændelse?

Døjer du ofte med bihulebetændelse i forbindelse med influenza og forkølelse, kan Praksis for Osteopati hjælpe dig. Det gør vi ved at skabe en bedre blodgennemstrømning til og fra bihulerne og genoprette kroppens normale fysiologiske funktioner. Dette kan indebære behandling af fordøjelsessystemet, kranieknoglerne, nakken øvre del af ryggen etc. Af den grund foretager vi altid en individuel undersøgelse af dig og din krop, inden vi påbegynder behandlingen. Alle undersøgelser tager udgangspunkt i kroppen som helhed.

Osteopati kan hjælpe mod bihulebetændelse

Hos Praksis for Osteopati kan vi hjælpe dig med at finde årsagen til bihulebetændelsen, så vi kan behandle det. Dette gør vi ved at undersøge og behandle alle systemer i kroppen. I vores proaktive behandling af bihulebetændelse vil vi forbedre processen, der varetager ventilationen af bihulerne for at reducere fremtidig infektion. Behandlingen foregår ved hjælp af osteopatiske teknikker, som hjælper med at optimere mobiliteten og blodomløbet i ansigtet. På denne måde kan man hurtigt og skånsomt komme af med kronisk bihulebetændelse.

Gode råd til at forbedre nedsat immunforsvar

Et stærkt og godt immunforsvar kan hjælpe, så risikoen for at få forkølelse, influenza og bihulebetændelse minimeres. Vi har derfor opsat en række gode råd, hvis du har nedsat immunforsvar, så du kan opbygge et stærkere et og undgå bihulebetændelse:

  • Drik rigeligt med vand
  • Sørg for at få en masse gode vitaminer og mineraler
  • Sørg for at en stor del af din kost består af grøntsager
  • Få en god nattesøvn hver nat

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at blive undersøgt eller behandlet for bihulebetændelse.