Hvad siger patienterne

Kristine, 34, Cand. mag.

Problem du opsøgte hjælp til:
Bækkensmerter i forbindelse med graviditet

Hvordan oplevede du behandlingen:
Meget kompetent og effektiv behandling. Jeg var sygemeldt og så godt som sengeliggende i min graviditet pga. stærke smerter i bækkenet. Jeg gik til forskellig behandling, som ingen effekt havde, blandt andet hos kiropraktor, og havde efterhånden ikke de store forhåbninger til, at min tilstand kunne ændres. Jeg fik så anbefalet osteopati og gav det et forsøg. Efter 2 osteopati-behandlinger kunne jeg gå nogenlunde ubesværet og efter tre behandlinger var smerterne væk.

Jeg selv og folk omkring mig er vildt imponerede over, hvor god en behandlingsform osteopati er, og jeg er utrolig glad for at jeg har fået øjnene op for det. Mange kender ikke osteopati, eller tror måske, at det er en alternativ og tvivlsom metode, men det er helt forkert. Efter at have fået kendskab til osteopati vil jeg ikke tøve med at konsultere Praksis for Osteopati en anden gang, også i forbindelse med andre problemstillinger end bækkensmerter.

Jeg håber at osteopati vil blive meget mere kendt og brugt end det er nu, for jeg er sikker på at der går rigtig mange mennesker rundt med forskellige skavanker, som ville have stor gavn af behandlingsformen.

 

Dorthe, 32 år, Sygeplejerske

Problem du opsøgte hjælp til:
Jeg har længe haft ondt i foden – specielt under løb.

Hvordan oplevede du behandlingen:
Jeg har tidligere været i behandling hos fysioterapeut og kiropraktor, men det var ikk før jeg kom til John, jeg følte en mærkbar forskel. Nu kan jeg uden problemer løbe og mærker ingen smerter i dagligdagen. Kan helt sikkert give min anbefaling

 

 

Torben 42 år, Kontor

Problem du opsøgte hjælp til
Smerter omkring nakken og i maveregionen, som jeg har døjet med over flere omgange.

Hvordan oplevede du behandlingen:
Meget kompetent. Jeg kan mærke en stor forskel fra før jeg opsøgte praksis for osteopati og har ikke haft nogle tilfælde med mavesmerter indtil nu og smerterne omkring nakken er stort set væk