Fysioterapeut Århus C

Jeg hedder John Noesgaard, og udover Osteopat er jeg også fysioterapeut i Århus C. Jeg holder til i Speciallægernes Hus på Morten Børups Gade 10B, hvor jeg driver Praksis for Osteopati. Her beskæftiger jeg mig med undersøgelse og behandling af forskellige problemstillinger i kroppen gennem osteopatiske behandlingsmetoder.

I mit virke som fysioterapeut har jeg fokus på kroppen som en helhed, og jeg søger at finde årsagen til de smerter, lidelser og skavanker, du henvender dig med i stedet for bare at lindre symptomerne. Når du besøger mig med behov for en fysioterapeut i Århus C, vil jeg derfor altid gennemføre en grundig konsultation for at sikre mig de bedste resultater.

Med udgangspunkt i undersøgelsen vil jeg anvende forskellige manuelle teknikker, som har til formål at skabe balance i kroppen. Som alsidig og resultatorienteret fysioterapeut i Århus C vil jeg eventuelt supplere en behandling med gode råd om kost og fysisk træning, hvis jeg vurderer, at det kan gavne din helingsproces.

Osteopati i praksis - fysioterapeut i Århus C

Når jeg udfører fysioterapeutisk behandling i klinikken i Århus C, bruger jeg osteopati til at fjerne blokeringer og forbedre leddenes bevægelighed med henblik på at optimere kredsløbene og fremme helbredelsen i det ramte område.

Da behandlingen fokuserer på sammenhængen mellem kroppens muskel- og skeletsystem, organer samt kranie, hjernehinder og korsben, vil jeg i forbindelse med en konsultation undersøge, hvordan systemerne påvirker hinanden. Det giver mig rigere mulighed for at afdække årsagen til smerter og gener.

Jeg bruger osteopati til lindring af både akutte skader og længerevarende gener, og jeg har erfaring med behandling af mange forskellige lidelser i bevægeapparatet samt en række øvrige tilstande i resten af kroppen. Ligeledes har jeg til hensigt at hjælpe mennesker i alle aldre i mit arbejde som fysioterapeut i Århus C.

Osteopat - er ikke en beskyttet titel

Osteopati er en behandlingsform, som stiller store krav til behandlerens viden om anatomi, biomekanik, fysiologi og patologi. Titlen som Osteopat er ikke beskyttet, men for at sikre dig at din osteopat er færdiguddannet, så se om din behandler har opnået et medlemskab af foreningen Danske Osteopater - RO logoet. Selv er jeg Osteopat D.O. M.R.O DK - hvilket er din garanti for at modtage osteopatisk behandling, når du benytter mig som din foretrukne fysioterapeut og osteopat i Århus C.

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker en osteopatisk behandling hos en fysioterapeut i Århus C, som har fokus på at afhjælpe dine gener - og ikke blot dine symptomer.