Hvad er kraniel sakral osteopati?

Kraniel osteopati er ikke anderledes osteopati, det er navnet på en subtil og raffineret tilgang til osteopati, der følger alle de principper om osteopati, og det anvendes i hele kroppen ikke bare i hovedet. Navnet craniale osteopat henviser blot til den omstændighed, at den indeholder de strukturer inde i hovedet.

 

Kraniale osteopater bruger en højt udviklet sans for berøring til at føle subtile ændringer af spænding og væv kvalitet i levende anatomi af hele kroppen, og til at diagnosticere områder af stamme eller dysfunktion.

Den kiropraktor er ofte tiltrukket af områder i kroppen, der er blevet ramt af tidligere begivenheder, såsom gamle ulykker og skader. Kroppen har måske lært at kompensere for en traumatisk begivenhed eller tilskadekomst, og patienten kan være uvidende om, at der er noget galt, men effekten kan stadig være til stede og relevante for de aktuelle symptomer.

Diagnose og behandling er tæt forbundet som kiropraktor arbejder for at aktivere den medfødte evne til kroppen til at helbrede sig selv, og ved at tilbyde blid og særlig støtte, hvor det er nødvendigt for at bringe vævet ind i en tilstand af balance og frigivelse, for at gendanne den til sundhed.

 

Ved hjælp af denne metode, at kiropraktor lærer at lytte til og være styret af kroppens ‘indre viden om, hvad der er galt, som kan være forskellig for patienter udtalelse og osteopater mening. Dette hjælper kiropraktor at forstå og behandle årsagen til symptomerne, for at reducere risikoen for symptomer vender tilbage i fremtiden. Kranie osteopati er en blid, sikker og effektiv metode til behandling af en lang række problemer i hele kroppen.

 

Kranie behandling synes så passiv, hvordan kan jeg vide, at noget sker der?

Observation kranie behandling kan sammenlignes med at se en person læser en bog. Ude fra intet synes at ske, men hvis du er den ene læser den bog, du transporteres ind i en rig verden af ​​struktur, farve, dybde og følelser. Som du fortsætter med at læse, historien udfolder sig.

 

Læs mere om hvad osteopati er her

 

I en kraniel behandling, en kiropraktor er dybt forbundet til den indre verden af ​​levende anatomi og fysiologi. Lytte omhyggeligt kroppen kan fortælle historien om, hvad der er sket det, hvad traumer (følelsesmæssigt eller fysisk) det har lidt, og hvordan det er at forsøge at klare arven fra disse traumer. I behandlingen af ​​kiropraktor er styret af væv og støtte re-balancering eller frigivelse af områder af dysfunktion. Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv og bevare sin egen fysiologi i en tilstand af sundhed og bruger re-balancering under osteopatisk behandling for at genetablere en sund fysiologi.

 

Hvilken slags patienter eller tilstande kan hjælpes med kraniel osteopati?

Denne tilgang til osteopati er en måde at anskue kroppen i stedet for en form for teknik og det kan bruges på hver patient. Kraniel osteopati er almindeligt kendt til behandling af spædbørn, men er lige så effektive for børn, voksne og ældre. I ethvert osteopatisk behandling, hele kroppen er involveret og forbedringer er ofte bemærket på mange forskellige områder. For eksempel er det ikke ualmindeligt, at fordøjelsesproblemer at løse, når rygsøjlen eller bækken bliver behandlet på grund af rygsmerter.

 

Osteopater behandler folk ikke betingelser.

Under alle høring vil kiropraktor gennemgå symptomer en patient oplever, herunder ømhed og smerter, spændinger eller følelsesmæssige problemer. Ved behandling vil kiropraktor undersøgelse og behandling af områder af dysfunktion i anatomi og fysiologi, der kan være forbundet med nogen af ​​disse områder. Patienterne rapporterere ofte forbedringer i mange forskellige symptomer efter behandling.

 

Hvad betyder kraniel behandling lyst?

Kraniel osteopatisk behandling er meget blid og afslappende. Under behandlingen nogle mennesker er klar over forskellige fornemmelser, såsom mild spændinger, ømme eller følsomhed, der gradvist forsvinder, eller en følelse af varme og afslapning. Andre mennesker er uvidende om noget sker på alle i løbet af behandlingen, men er klar over, at de føler sig meget anderledes, når de kommer op bagefter. De fleste mennesker bliver dybt afslappet under behandlingen, og det er ikke ualmindeligt for folk at falde i søvn.
 

Kraniel Osteopati: Hvordan det kan hjælpe din baby

Græder din baby non-stop, men lægen kan ikke finde et problem? Det kan være tid til at give kraniel osteopati et skud. At sige ‘Hej’ til den store verden er ikke nogen lille bedrift og kan være en utrolig stressende oplevelse for din nyfødte.

 

 

Hvad er kraniel osteopati?

Kraniel osteopati bruger blid hoved besidder, og bevægelser for at manipulere dit barns krop for at tilskynde den til at fungere korrekt. Processen hjælper lindre spændinger og stress i dit barns hoved, kan været forårsaget under fødslen. Ligesom du kan finde du nikke ud på din massører bord, skal du ikke blive overrasket, hvis dit barn falder i søvn under behandlingen – det betyder, at osteopati fungerer, og barnet er helt afslappet.

 

Hvilke problemer har kraniel osteopati hjælpe med?

Kraniel osteopati kan lindre en række problemer for din baby, såsom fodring problemer, der er resultatet af en øm kæbe eller tilfælde af refluks, der er dukket op på grund af en berørt membran. Behandlinger er normalt gives hver par dage til at starte med, og derefter mindre hyppigt.

Mange kraniale osteopater vil også arbejde på halebenet samt kraniet, som hjernen sækken og væske strækker sig ned rygmarvskanalen og vedhæfte nær haleben gør det muligt at påvirke sækken og strømmen af ​​fluid fra denne region.

 

 

Mave og fordøjelsesforproblemer

Mange mennesker lider af fordøjelsesproblemer, såsom fordøjelsesbesvær, irritabel tarm, Chron sygdom og diverticulitis. Mave-tarmkanalen eller tarm shunts indholdet af tarmen bevæger sig gennem dette rør med en muskulære handling. Den vidunderligt komplekse tarm væg har en vigtig funktion i forhold til at optage næringsstoffer for kroppen at bruge som det som byggesten og brændstof.

 

Muskelvæggen  i maven og tarmen er ophængt på membraner. Denne ekspanderende og kontraktile maskine skubber maden fremad. De fleste problemer opstår, når den muskeltspædningern i tarmen bliver for stram og ikke fungerer godt. Når tarmen bliver stram bliver den også smertefuldt. Væggen af ​​tarmen bliver irritabel og den normale smertefri funktion af tarmkanalen begynder at kunne mærkes.

 

Som med alle andre områder af kroppen, osteopatisk behandling af tarmen er simpelthen at forbedre tonen i organvæggen og genoprette en tilstrækkelig blodforsyning. Din osteopat vil finde områderne/spændingerne ved hjælp af palpation. Manuel terapi letter muskulærespændinger og genoprette normal tarmfunktion igen. Der er mange symptomer forbundet med dårlig fordøjelsessystemet funktion. Disse omfatter forstoppelse, kvalme, diarré, sure opstød, mavekramper, oppustethed, gas, hiatus hernia, træthed, søvnforstyrrelser og galdeblære problemer.

 

Den frustration og besvær med at diagnosticere tarm dysfunktion er alt for almindelig og noget Osteopater ofte kommer i kontakt med.

 

Osteopater arbejder med fordøjgelssystemet og alle de faktorer, der bidrager til dens generelle sundhed. Der kan være kompression, vedhæftning eller belastning af ledbånd og støttende bindevæv omkring organerne forårsage ubehag og irritabilitet i tarmen. En osteopat er i stand til at hjælpe dig med at lindre spændinger forårsaget af flytning af begrænsninger af organer ved brug af visceral manipulation.

 

Visceral manipulation er en hands-on teknik, der involverer manipulation af ledbånd og bindevæv, der understøtter organerne og er med til at genoprette en bedre funktion og mobilitet dine organer. Din osteopat kan være i stand til at hjælpe med at genoprette stilling og komfort til organerne, fremme optimal cirkulation og afbalancere interne tryksystemer i kroppen.

 

Hvorvidt tarmen er såret, traumatiseret. Ligesom resten af ​​din krop, kan dine organer også påvirkes/skades ved traumer. Fald, bilulykker og andre skader kan påvirke dine organer – også selv om det ikke fremgår, at organet i sig selv kommer til skade.

 

 

Akut Torticollis – Smerter i nakken?

Akut nakkesmerter kan være almindeligt skyldes torticollis eller “skævt halsen”, hvilket betyder en lateral deformitet af halsen. Det kan være en akut smertefuld lidelse på grund af muskelkramper. Patienten normalt vågner med problem, der skyldes sove akavet eller udvikles langsomt over 1-2 timer efter en skade på halsen.

 

 

Symptomer

Smerten er normalt begrænset til halsen, men det kan også udstråle ned ad armen eller øverste del af ryggen. Patienten oftest har deres hoved vippes eller side-bøjet til den ene side, som regel væk fra den smertefulde side, og så der er et tab af den normale vifte af bevægelse i nakken. Denne tilstand opstår oftest i leddene i midten halshvirvelsøjlen, den mest sandsynlige årsag er en cervikal facet joint begrænsning, og så bevægelse af halsen er meget smertefuld og begrænset.

 

 

Hvordan kan din osteopat hjælpe?

Vi ser en masse patienter med akutte skader, og torticollis er en meget almindelig en. Patienterne er normalt i en masse smerte på grund af den akutte inflammation i leddene hals og på grund af mængden af ​​muskelkramper i nakke og øverste del af ryggen muskulatur. Din osteopat kan hjælpe ved at reducere muskelkramper i området og ved at mobilisere leddet. Vi kan også hjælpe ved at strække nakkemusklerne til at bidrage til at øge dit sortiment af bevægelse. Din osteopat kan også anbefale is terapi til at reducere betændelse i leddene og nogle blide øvelser. Afhængig af sværhedsgraden af ​​skaden, kan det tage et par behandlinger til at bilægge muskelkramper og genvinde din normale vifte af bevægelse og normal hoved kropsholdning.

 

Neck relaterede eller “Cervikogen” hovedpine er en forholdsvis almindelig og overraskende stadig kontroversiel form for hovedpine som følge af strukturer i nakken. Osteopater mener, at den øvre hals spiller en hyppig rolle i fælles hovedpine og migræne. Statistikken viser, at 2-3 på 1000 hovedpine er forårsaget af en alvorlig lidelse. Derfor, før en hovedpine er klassificeret som “almindelig”, er det nødvendigt som er taget af din osteopat en detaljeret og grundig historie og fysisk undersøgelse af patienten. Hvis der stadig er nogen tvivl, bør accessoriske undersøgelser udføres og rådgivning fra specialister søges.

 

Som osteopater, er der ofte en spinal skilt, der angiver den cervikale / nakke oprindelse en hovedpine, der er ømhed til palpation af 2. & 3. vertebral fælles på den ramte side i øvre del af halsen. I 20% af tilfældene, at smerten er på begge sider. Mange mennesker tror, ​​stress eller psykiske faktorer kan modregne disse hovedpine. Ofte hvis de psykologiske faktorer er hyppige i almindelige hovedpine, er de måske følgesygdomme eller prikken over i’et til at skubbe personen over tærsklen og udløse hovedpine. Den primære eller virkelige årsag til hovedpine er ofte livmoderhalskræft eller hals relateret.

 

Dine Osteopater på HOC er uddannet i mange år at være i stand til sikkert og effektivt at behandle de primære årsager til disse hovedpine. Ofte restriktionerne i den øvre hals er kroniske og relaterer tilbage til historien om traumer eller lang sigt vedvarende postural eller erhvervsmæssig stress.

 

Den faktiske primære fælles problem kan udløse intermitterende spasmer og inflammation, som kan kontoen for forbigående natur f hovedpine. Det vil bogstaveligt komme og gå efter, hvordan det hele øvre hals miljø klarer. Hvis ikke klare mange sekundære symptomer kan opstå som hovedpine. Dette er tydeligvis den dramatiske symptom, så bringer patienten i at blive behandlet, men den primære underliggende problem i nakken har været der meget længere.

 

Så hvis du har haft hovedpine i lang tid, og hvis tager medicin er at have lidt eller midlertidig effekt, så lad din osteopat forsøge at behandle den faktiske primære problem og give langsigtet nødhjælp for at øge din livskvalitet.

 

 

Kilde: http://www.theosteopaths.com.au/headaches-and-neck-pain/

Kilde: http://www.theosteopaths.com.au/digestive-problems/

Kilde: http://www.eo.net.nz/treatments/stomach-and-digestive-pain/

Kilde: http://www.motherandbaby.co.uk/baby-and-toddler/baby-and-toddler-health-advice/cranial-osteopathy-how-it-can-help-your-baby

Kilde: http://www.scco.ac/about-osteopathy/what-cranial-osteopathy/