Fordøjelsesproblemer

Tegn på fordøjelsesproblemer

Mavesmerter, kramper og mangel på appetit. Det er nogle af de symptomer, der oftest viser sig ved fordøjelsesproblemer. Derudover oplever mange mennesker med fordøjelsesproblemer, at de har et lavt energiniveau samt har en følelse af at være syg. Nogle mennesker oplever tiltagende ubehag, rumlen og luft i maven i løbet af dagen, hvilket ofte leder til hyppige toiletbesøg.

En alvorlig tilstand

Det er vigtigt at tage fordøjelsesproblemer alvorligt, idet optagelsen af næringsstoffer ikke foregår optimalt. Det kan få konsekvenser for immunforsvaret og medføre inflammation i store dele af kroppen. Problemerne i mavetarmkanalen påvirker hele kroppen negativt, idet en svækket fordøjelse kan gøre kroppen komplet energiforladt.

Men udover den fysiske påvirkning kan fordøjelsesproblemer også have negative konsekvenser for det sociale liv. Problemerne med fordøjelsen fylder meget i bevidstheden, og mange mennesker føler ligefrem, at det påvirker deres livsglæde.

Osteopatisk behandling af fordøjelsesproblemer

Som osteopat tilbyder jeg behandling af fordøjelsesproblemer. Mange mennesker føler, at de har prøvet alt for at komme deres fordøjelsesproblemer til livs. Almindelige behandlinger af fordøjelsesproblemer består ofte af omlægning af diæten, hyppig træning og større væskeindtag. Men mange mennesker reagerer ikke på disse metoder.

Inden jeg tilbyder behandling, er det vigtigt, at en læge har vurderet, at der ikke ligger en alvorlig sygdom til grund for dine problemer. Når dette er gjort, kan du se frem til effektiv osteopatisk behandling, der er en simpel måde at skabe store forandringer.

Behandlingen vil blandt andet bestå i at arbejde med bindevævet i maveregionen. Stimulering af dette væv kan nedsætte stivheden og dermed forbedre cirkulationen i fordøjelsessystemet. Derudover vil jeg også arbejde med rygsøjlen, nervesystemet og mental afspænding for at reducere stressniveauet i din krop. Osteopatisk behandling fokuserer således på både funktionelle og strukturelle ubalancer i hele kroppen.